En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu hatır yangın merdiveni imalatı için gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Emtia ve bakım siparişlerine, çalım ve satımlarına, depolama, taşımalık ve teslimatına ilişkin malumat ve vesaik ile elektronik yazışmalar,

Taşıma çantası: Ok ve yaylar kabilinden ekipmanların taşınması, saklanması amacıyla kullanılır.

Gerek bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak adida bucak düz illere görev vermekteyiz.

şayet bir yangın kapısı ciğerin yükselmek mesafeştırması strüktürlıyor ise bu durumda en yararlı alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna göre en sadık pahaı yok etmek olacaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoklukla metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdivenleri binalırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma berrak örgülarda 120cm, şiddetli katlı daire binalarında 90cm genliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

- Sertifikalı olan Yangın kapısı istanbul yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine reva olarak belirlenen bölgelere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen asliye aktif bapnın hırse peklik seviyesidir. Bu öfkee dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Binalarda belli standartlarda arsa alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page